Marketing uitbesteden - Facebook

Geen tijd, geen zin of gewoon geen interesse om je Facebookpagina voor je winkel of horecabedrijf te onderhouden?

Je kunt er bij ons alles over leren, maar als je om wat voor reden dan ook niet aan het plaatsen van berichten op je Facebookpagina toekomt dan regelen wij dat voor je.

En we snappen het natuurlijk ook wel; veel bedrijven hebben een seizoenspiek en dan schiet marketing er vaak net even bij in. Dan zijn wij graag de stok achter de deur om je Facebookposts wel door te laten lopen. Heb je het na de drukke periode weer rustig en wil je het zelf weer verder doen? Geen probleem.

facebook marketing uitbesteden

Nog wel even een kleine opmerking: heb je een massagepraktijk, schildersbedrijf, makelaarskantoor of nagelstudio? Dan kunnen we je helaas niet helpen. Wellicht onze collega's wel, wij hebben alleen verstand van winkels en horecabedrijven.

Hoe gaat dat dan precies, zo'n Facebookpagina uitbesteden?

Het gaat op zo'n manier dat jij je er prettig bij voelt. Vind je het 'spannend' om ons toegang te verlenen tot jouw Facebookpagina? Dan leveren wij de tekst en foto voor jouw Facebookposts aan via mail of Dropbox, en kun je het er zelf eenvoudig opzetten. Wil je dat wij 2x per maand een bericht voor je maken? Kan ook. Zeg maar hoe je het wilt hebben.

Heb je hulp nodig met het maken van een Facebookplannning? Snappen we. In dat geval komen we eerst bij je langs en kijken wat bij jou en je winkel of horecabedrijf past. We maken samen een Facebookkalender en verdelen de taken.

Wat zijn de kosten?

'Gewoon', 39,50 excl. BTW per uur. Dan kun jij wel ongeveer uitrekenen wat je in de maand kwijt bent aan ons. Ben je trouwens een startende ondernemer (<1 jaar ingeschreven bij de KvK) en wil je het beheer van jouw Facebookpagina aan ons uitbesteden? Dan mag je ons ook in gedeeltes betalen. Wij zijn ooit ook zelf gestart en weten hoe het is. Geen probleem want we weten ook hoe belangrijk het hebben van een leuke vlotte Facebookpagina is, juist voor een startende onderneming.

facebook uitbestedenJe kunt altijd even contact met ons opnemen. Mag ook na werktijd hoor. Dit formulier staat in verbinding met onze agenda. Als je dit invult zie je gelijk wanneer wij beschikbaar zijn.

Als je tijdens het invullen ook nog wat korte info achterlaat dan kunnen wij vooraf even goed naar jouw Facebookpagina kijken. Wij bellen je dan terug op het door jou gekozen tijdstip.