Marketing uitbesteden - Instagram

Als Instagram niet jouw 'ding' is maar je doelgroep gebruikt het wel dan helpen we je graag en regelen wij Instagram posts voor je.

Instagram. Je houdt ervan of niet. Belangrijker is wat je doelgroep ervan vindt. We zien onder de jeugd een verschuiving van Facebook naar Instagram. Dus als jouw doelgroep onder de 25 is moet je in elk geval zichtbaar zijn op Instagram.

Een ander 'dingetje' is dat je alleen posts kunt maken vanaf je telefoon. Vaak is dit je privé telefoon waardoor je dan ook weer alle meldingen daarop binnenkrijgt. Probleem dus.

instagram uitbesteden

Toch loont het de moeite om een Instagram-pagina te hebben. In het AD stond begin 2020: Stijgers dit jaar zijn Instagram en YouTube. Het aantal Nederlanders dat gebruikmaakt van Instagram, een platform waarop foto’s en korte filmpjes gedeeld, geliket en becommentarieerd worden, stijgt naar ruim 5,6 miljoen (was vorig jaar 4,9 miljoen). Dat is ongeveer dubbel zo veel als het aantal Twittergebruikers.

Daarbij de opmerking dat Facebook op dit moment 10,4 miljoen gebruikers heeft. In hetzelfde artikel valt het volgende op: Wel keldert het Facebookgebruik onder jongeren verder: van de groep 15- tot 19-jarigen gebruikt nog maar de helft Facebook, dat was in 2016 nog bijna 90 procent. 

Hoe gaat dat dan precies, dat Instagram uitbesteden?

Het gaat op zo'n manier dat jij je er prettig bij voelt. Vind je het 'spannend' om ons toegang te verlenen tot jouw Instagram? Dan leveren wij de tekst, foto en hashtags voor jouw Instagramposts aan via mail of Dropbox, en kun je het er zelf eenvoudig opzetten. Wil je dat wij 2x per maand een bericht voor je maken? Kan ook. Zeg maar hoe je het wilt hebben.

Heb je hulp nodig met het maken van een Instagram planning? Snappen we. In dat geval komen we eerst bij je langs en kijken wat bij jou en je winkel of horecabedrijf past. We maken samen een Instagramkalender en verdelen de taken.

Wat zijn de kosten?

'Gewoon', 39,50 excl. BTW per uur. Dan kun jij wel ongeveer uitrekenen wat je in de maand kwijt bent aan ons. Ben je trouwens een startende ondernemer (<1 jaar ingeschreven bij de KvK) en wil je het beheer van jouw Instagrampagina aan ons uitbesteden? Dan mag je ons ook in gedeeltes betalen. Wij zijn ooit ook zelf gestart en weten hoe het is. Geen probleem want we weten ook hoe belangrijk het hebben van een leuke vlotte Instagram is, juist voor een startende onderneming.

Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Mag ook na werktijd hoor. Dit formulier staat in verbinding met onze agenda. Als je dit invult zie je gelijk wanneer wij beschikbaar zijn. Als je tijdens het invullen ook nog wat korte info achterlaat dan kunnen wij vooraf even goed naar jouw Instagrampagina kijken. Wij bellen je dan terug op het door jou gekozen tijdstip.