Marketing uitbesteden - Narrowcasting

Jouw reclame bij een collega-ondernemer en andersom? Denk eens aan narrowcasting. Dit zie je vaak in wachtkamers.

Narrowcasting kan in een winkel worden gebruikt om klanten te informeren over nieuwe producten en aanbiedingen. Je hebt het vast ook wel eens gezien in het openbaar vervoer, in de horeca, in ziekenhuizen en gewoon op straat.

Wij beschikken over een eigen narrowcasting systeem waar wij een uitzending kunnen verzorgen voorzien van o.a. landelijk nieuws, sport, weer, lokaal nieuws en reclame van jou en door jou geselecteerde collega ondernemers. Deze uitzending kun je in je eigen winkel vertonen op plaatsen waar mensen even moeten wachten.

Als je collega's nu dezelfde uitzending laten zien komt je bedrijf ook daar onder de aandacht. Een duidelijke win-win situatie natuurlijk.

narrowcasting uitbesteden

Hoe gaat dat nu dat narrowcasting?

We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Een PC en een monitor uit de kringloopwinkel zou al voldoende kunnen zijn. Wij installeren onze software, jij zorgt voor een werkende internetverbinding en we zijn los.

Jij geeft aan wat je erop wilt hebben en (eventueel) welke reclame van collega ondernemers je erop wilt hebben. Wij verzorgen de opmaak verder zodat jij alle aandacht bij jouw winkel of horecabedrijf kunt houden.

Wat zijn de kosten?

'Gewoon', 39,50 excl. BTW per uur. En ben je een startende ondernemer (<1 jaar ingeschreven bij de KvK), dan mag je ons ook in gedeeltes betalen. Wij zijn ooit ook zelf gestart en weten hoe het is. Geen probleem want we weten ook hoe belangrijk het hebben van goede reclame bij elkaar in de zaak kan zijn voor een startende ondernemer.

Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Mag ook na werktijd hoor. Dit formulier staat in verbinding met onze agenda. Als je dit invult zie je gelijk wanneer wij beschikbaar zijn.

Als je tijdens het invullen ook nog wat korte info achterlaat dan kunnen wij ons even inlezen in jouw bedrijf. Wij bellen je dan terug op het door jou gekozen tijdstip.