Marketing uitbesteden - Nieuwsbrief

Terug van weggeweest, de e-mailnieuwsbrief. Wil jij ook met je winkel of horecabedrijf nieuwsbrieven sturen? √ Gaan we regelen.

Wil jij ook 'fans' maken van je websitebezoekers? Begin dan een nieuwsbrief. Deel het liefst 2x per maand een super goed stuk waar jouw klanten of gasten écht iets aan hebben. Je kunt misschien vanuit jouw expertise je doelgroep echt helpen.

e mailnieuwsbrief uitbesteden

Om dit te doen heb je software nodig. Nieuwsbriefsoftware om precies te zijn. Mailchimp kent iedereen maar wist je dat er nog veel meer (Nederlandstalige) alternatieven zijn.

Wij helpen je met het inrichten van de software en geven kritische feedback op jouw content. Als het moet schrijven we met je mee of herschrijven we jouw artikelen om het maximale rendement uit jouw nieuwsbrieven te halen.

Wat zijn de kosten?

'Gewoon', 39,50 excl. BTW per uur. En ben je een startende ondernemer (<1 jaar ingeschreven bij de KvK), dan mag je ons ook in gedeeltes betalen. Wij zijn ooit ook zelf gestart en weten hoe het is. Geen probleem want we weten ook hoe belangrijk het periodiek versturen van een uitmuntende nieuwsbrief kan zijn voor een startende ondernemer.

Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Mag ook na werktijd hoor. Dit formulier staat in verbinding met onze agenda. Als je dit invult zie je gelijk wanneer wij beschikbaar zijn.

Als je tijdens het invullen ook nog wat korte info achterlaat dan kunnen wij ons even inlezen in jouw bedrijf. Wij bellen je dan terug op het door jou gekozen tijdstip.