Marketing uitbesteden - Persbericht

5 jarig bestaan? Nieuw assortiment of iets wat de krant zou moeten weten? Gaan we een leuk stukje over schrijven samen.

Het versturen van een persbericht is een goede en goedkope manier om onder de aandacht te komen van een breed publiek. Deze vorm van Free Publicity wordt veel vergeten door ondernemers werkzaam in de detailhandel of horeca.

Het schrijven van een persbericht voor een winkel of horecabedrijf is iets anders dan de berichten over grotere bedrijven zoals je die vaak in de kranten leest. Het mag allemaal wat 'luchtiger'. Je kunt het zelf schrijven en kant-en-klaar aanleveren aan een redactie.

persbericht uitbesteden

Wat heb je nodig voor een persbericht?

Wat je nodig hebt is een nieuwtje (uitbreiding assortiment, nieuwe website, nieuwe menukaart, 2-jarig bestaan, enz), je positionering en zoekwoorden waarop je graag gevonden wilt worden. Deze onderdelen voegen wij samen tot een persbericht en versturen deze namens jou naar de plaatselijke en/of regionale media. Uiteraard zorg je (of wij) ervoor dat het daarna op je eigen social media en website terecht komt.

Wij hebben er in de loop der tijd aardig wat geschreven en kunnen je er alles over vertellen en zelfs alles over leren. Heb je moeite om zelf een persbericht voor je bedrijf te schrijven? Komt goed!

Wat zijn de kosten?

'Gewoon', 39,50 excl. BTW per uur. Een 'klein' persbericht (met jouw zoekwoorden erin) doen we meestal 1,5 à 2 uur over. Een wat groter bericht tussen de 2 en 3 uur. Dan kun jij wel ongeveer uitrekenen wat een persbericht je kost. Ben je trouwens een startende ondernemer (<1 jaar ingeschreven bij de KvK) en wil je door ons een persbericht laten schrijven? Dan mag je ons ook in gedeeltes betalen (zeg jij maar hoe groot die gedeeltes kunnen zijn). Wij zijn ooit ook zelf gestart en weten hoe het is. Geen probleem want we weten ook hoe belangrijk een goed persbericht is, juist voor een startende onderneming.

Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Mag ook na werktijd hoor. Dit formulier staat in verbinding met onze agenda. Als je dit invult zie je gelijk wanneer wij beschikbaar zijn.

Als je tijdens het invullen ook nog wat korte info achterlaat dan kunnen wij vooraf even goed naar jouw bedrijf kijken. Wij bellen je dan terug op het door jou gekozen tijdstip en bespreken jouw wensen en onze bevindingen. Gaat vast lukken.