Marketing uitbesteden - Website

Haat - liefdeverhouding met je website? Kom maar op! Gaan we fixen én we leren je graag hoe je eenvoudig je website kunt beheren.

We komen onderweg toch een partij websites tegen die wel wat aandacht kunnen gebruiken. Als jij je herkent in 1 of meer van de onderstaande zinnen is het zéker tijd om hierover even van gedachten te wisselen.

  • Ik heb géén idee hoe ik de openingstijden op mijn website kan aanpassen
  • Dat Twitter doe ik eigenlijk niets meer mee. Kan dat logo van Twitter van mijn website af?
  • Hoe moet je eigenlijk inloggen op mijn bedrijfswebsite?
  • Tja. Dat menu in Pdf is nog van 2018 maar ik weet niet hoe ik een nieuwe menukaart op mijn website plaats
  • Iemand zei dat ik nieuws op mijn website moest plaatsen om hoger te komen in zoekmachines. Geen idee hoe ik dat moet doen
  • Jij hebt makkelijk praten. Ik zou ook graag dat persbericht op mijn website willen hebben, maar ja...
  • Tja. Er staat in het menu nog dat we fietsen verhuren maar daar zijn we vorig jaar al mee gestopt
  • Ik hoorde laatst iemand iets roepen over zoekmachine optimalisatie. Ik ben al blij als ik gewoon kan inloggen
  • Deze foto is eigenlijk van de vorige collectie. Die zou ik wel graag willen aanpassen
  • Op een mobile telefoon ziet mijn website er niet goed uit. Nou ja, dan kijken ze maar op een gewone computer

website uitbesteden

Wat kunnen jullie dan met mijn website ?

Er is geen probleem op websitegebied wat we niet kunnen oplossen. Wil je jouw website verhuizen naar een andere provider. Check. Problemen met de mail? Lukt ons ook. Daag ons maar uit... Kom maar op met je grootste probleem. Gaan wij regelen.

Wij zijn nadrukkelijk geen websitebureau. We lossen graag jouw probleem op of helpen je aan een nieuwe website (ps. ken je Google Sites al? Gratis website) maar dan altijd vanuit een marketingperspectief. Bij voorkeur plaatsen wij regelmatig berichten op je website of laten we de acties uit jouw winkel of horecaonderneming terugkomen op je website. Wij vinden dat jouw website voor je moet werken. Dat het nieuwe klanten oplevert en dat er interactie plaatsvindt.

Wat zijn de kosten?

Tja. 'Gewoon', 39,50 excl. BTW per uur voor de 'problemen' hierboven. Maar stel dat je erg complexe problemen hebt met bijvoorbeeld een indexeringsprobleem met je Magento 2.2 webshop dan kan dit bedrag als snel oplopen naar 129 euro per uur of zelfs nog meer.

Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Mag ook na werktijd hoor. Dit formulier staat in verbinding met onze agenda. Als je dit invult zie je gelijk wanneer wij beschikbaar zijn. Als je tijdens het invullen ook nog wat korte info achterlaat dan kunnen we even rustig rondkijken op je website en eventueel hulp van buiten inschakelen. Weet je gelijk waar je ongeveer op moet rekenen. Wij bellen je dan terug op het door jou gekozen tijdstip.