Marketing uitbesteden - Webwinkel

Het vullen in inrichten van een webwinkel is een tijdrovende zaak (we spreken uit ervaring). Extra handjes nodig? Leuk!

Loop je vast met je webwinkel, wil je meer bezoekers naar je webshop, heb je plannen om een webwinkel of een online catalogus (een webshop zonder bestelfunctie) te beginnen? Wij helpen we je graag. Je mag ons alles vragen over webwinkels gemaakt in Magento, Prestashop, Woocommerce, Joomla VirtueMart of Joomla EShop. Ook kunnen we je op weg helpen met online webwinkels zoals Mijnwebwinkel.

mijnwebwinkel uitbesteden

Wat we steeds vaker tegenkomen zijn winkeliers die gestart zijn met een webwinkel maar zich verkeken hebben in de tijd die hierin gaat zitten. Helaas zien we regelmatig dat deze webwinkels nooit live komen of er maar half bijstaan op internet.

Je kunt onze hulp inschakelen om je webshop te vullen, je website hoger in Google te krijgen en voor alle vragen over je huidige webshop. Wij helpen je graag.

Wat zijn de kosten?

'Gewoon', 39,50 excl. BTW per uur. En ben je een startende ondernemer (<1 jaar ingeschreven bij de KvK), dan mag je ons ook in gedeeltes betalen. Wij zijn ooit ook zelf gestart en weten hoe het is. Geen probleem want we weten ook hoe belangrijk het hebben van een mooie, volle en zoekmachine vriendelijke webshop is voor een startende ondernemer.

Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Mag ook na werktijd hoor. Dit formulier staat in verbinding met onze agenda. Als je dit invult zie je gelijk wanneer wij beschikbaar zijn.

Als je tijdens het invullen ook nog wat korte info achterlaat dan kunnen wij misschien vooraf even naar je webshop kijken. Wij bellen je dan terug op het door jou gekozen tijdstip.