Marketing uitbesteden - Zoekmachine SEO

Bovenaan staan bij Google? Hier leggen we uit hoe dat moet. Toch meer verstand van winkels of horeca? Dan doen wij het graag.

Voor veel winkeliers en restauranthouders roept het woord zoekmachinemarketing alleen maar vragen op. En toch valt het best wel mee om marketing voor je website in zoekmachines te doen. Het is eigenlijk net zoiets als marketing in de 'echte' wereld maar dan online.

Om hoger in de zoekmachine te komen kijkt Google naar 3 belangrijke hoofdgroepen:

  1. Techniek - Is je website technisch in orde?
  2. Tekstrelevantie -Hoe relevant is de tekst voor de zoeker?
  3. Populariteit - Hoe populair is jouw website in Google?

seo uitbesteden

Als jij he-le-maal geen zin hebt om je hierin te verdiepen zou je kunnen overwegen om dit aan ons over te laten. Wij brengen je graag een paar treden (lees: posities) hoger in de zoekmachine maar niet voordat we precies weten wat jouw doel daar dan mee is. Wil je meer nieuwe klanten? Meer naamsbekendheid? Meer bestellingen voor je webwinkel?

Hoe gaan dat dan precies dat SEO uitbesteden?

Ook dit doen we bij voorkeur samen. Jij geeft ons een paar zoekwoorden waarmee je errugh graag bovenaan wilt komen in Google. Wij gaan kijken of er wat rek in jouw website zit en gaan ermee aan de slag. Als wij vooraf geen positieverbetering kunnen garanderen dan hebben we geen match en geven we aan dat wij niets voor je en je winkel en/of horecabedrijf kunnen doen helaas.

Als we wel mogelijkheden zien gaan we er samen wat moois van maken. We kijken waar je website nu staat en waar deze over een half jaar staat.

Wat zijn de kosten?

'Gewoon', 39,50 excl. BTW per uur. We weten pas hoe lang we ongeveer bezig zijn als we weten wat jouw doelen zijn en hoeveel tijd je zelf mee wilt helpen. Ben je trouwens een startende ondernemer (<1 jaar ingeschreven bij de KvK) en wil je dat wij je SEO gaan doen? Dan mag je ons ook in gedeeltes betalen (zeg jij maar hoe groot die gedeeltes kunnen zijn). Wij zijn ooit ook zelf gestart en weten hoe het is. Geen probleem want we weten ook hoe belangrijk hoog in Google voorkomen is, juist voor een startende onderneming.

Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Mag ook na werktijd hoor. Dit formulier staat in verbinding met onze agenda. Als je dit invult zie je gelijk wanneer wij beschikbaar zijn.

Als je tijdens het invullen ook nog wat korte info achterlaat dan kunnen wij vooraf even goed naar de posities van jouw bedrijf in Google kijken. Wij bellen je dan terug op het door jou gekozen tijdstip en bespreken jouw wensen en onze bevindingen. Gaat zéker lukken.